BEČIĆI - CRNA GORA - MONTENEGRO
Non-profit turistički portal Bečića. Pošaljite nam vaše podatke za smještaj, postavićemo ih na naš sajt besplatno

Apartmani u Bečićima

Bečići i njegovi apartmani su isto jedna od karakteristika ovog divnog turističkog gradića. Ovo je samo jedan mali deo ponude Bečića:

Apartmani Nadalina

Apartmani NadalinaApartmani Nadalina se nalaze na 300m od mora u ulici Alekse Šantica. U istoj ulici se nalazi supermarket "Mega Promet", ako idete iz pravca Budve magistralom na raskrsnici kod hotela "Mediteran" skretanje lijevo. Novi apartmani sagradjeni 2006.godine i atraktivno su opremljeni. Na recepciji će Vas sačekati ljubazno osoblje, spremno u svakom trenutku da pomogne svakom gostu na crnogorskom primorju. Održavanje apartmana je svakodnevno, a mijenjanje peškira i posteljne po Vašoj želji. 

Nasim gostima je na raspolaganju: Bazen u dvoristu jedne od kuca sa pratecim sadrzajem, prostorija za rekreaciju (teretana), sauna, internet usluge, usluge transfera automobilom.

Kontakt: Mobilni: +38269703114, Tel: +382 33 404 128, Srbija: +381 63 685 724

Vila Slavuj

Vila SlavujVila Slavuj nalazi se u Bečićima na svega 4 minuta pješačenja od plaže. Vila je smjestena u prijatnom mirnom ambijentu okružena mediteranskim zelenilom. Vila Slavuj raspolaže i sa sobama i sa apartmanima sa zasebnim kupatilom. Sve sobe su klimatizovane, imaju mini-bar kao i rešo za kuvanje. Svaka soba ima ili francuski balkon ili terasu. Terase su sa pogledom na more, opremljene suncobranima, stolicama, stolovima, ležaljkama. Voda u vili je obezbijedjena u toku cijele godine iz sopstvenog rezervoara. Parking za goste se nalazi ispred same vile.

Kontakt: Telefon: +382 69 487427

Kamena kuća za izdavanje

Kamena kuća za izdavanjePredivna stara kamena kuća u Bečićima, poznata i kao ’’kuća pod maslinom’’, izdaje se kao cjelina. Položaj kuće i bujno zelenilo izdvajaju je iz okruženja. Kuća je veličine 120 m², renovirana je i moderno opremljena. Kapacitet kuće je do 10 osoba u 5 dvokrevetnih soba. Dvorište je u dva polunivoa i veoma je bogato zelenilom, koje daje osjećaj mira i izolovanosti. Kuća je ograđena i ima svoj parking. Najpogodnija je za boravak veće porodice ili grupe prijatelja, a može se koristiti preko cijele godine.

Kontakt:
Omladinskih brigada br. 4, Bečići, telefon: +382 69 040418

Apartmani SofijaApartmani Sofija

Apartmani Sofija se nalaze u Bečićima, u neposrednoj blizini hotelskog kompleksa "Splendid". Od mora je udaljena 200m. Nov, savremen objekat i ljubazni vlasnici dovoljna su garancija da ćete vaš odmor provesti baš odmarajući se. Objekat sadrzi 10 apartmana i dvije sobe. Posjeduje sopstveni rezervoar za vodu. Svaki apartman ima TV, telefon, bežični pristup internetu, peglu, klima uredjaj, klimu, kupatilo i balkon. Za sve goste je obezbjedjen parking prostor.

Kontakt: Aleksa Santic bb, telefon:+382 33 471 537, mobilni :+382 69 040 561


Partneri sajta:

Za ljubitelje banjskog turizma:

Choose your language:

Crnogorski Srpski English German Magyar Russian

Sponzori:

Partneri sajta: Kalendar | Banja Vrujci | Sokobanja | Beocin | Sremska Mitrovica | Muzicki instrumenti |